Cap a on?

Cap a on?
CAP A ON????

divendres, 27 de novembre del 2015

UNA EXPERIÈNCIA TALENT COOPPEL

Hola bones companys/es!!!
Aquesta setmana ha estat molt productiva pel que fa a l'espai OASI, hi ha unes famílies, (aquest espai us recordo que està dins de les hores extraescolars del centre, educació no formal, però que pertany a una de les actuacions que es duen a terme dins de el PAT, el Pla d'actuació tutorial del centre.  S'han  apuntat algunes famílies més i nosaltres i elles hem pogut veure el fruit d'aquesta tècnica d'estudi, que desconeixíen i que parteix com sempre els diem;
  • Davant del text que haig d'estudiar...., quines són les idees principals del text?, què és el que em preguntarà el "profe"? i sobretot i la més important; QUINES PREGUNTES EM FAIG JO DEL TEXT?
A  partir d'aquí i amb el nostre acompanyament, i el dels pares es van construït les targetes del joc (La fàbrica), i es van revisant de manera que no hi hagi cap errada en les respostes.
El joc es fa amb nosaltres amb l'espai, després a casa poden modificar i fer diferents jugades fins arribar a contestar totes les preguntes de manera correcta.
Val a dir que en un començament quan els presentem el recurs als pares ho veuen com una mica estrany, no són capaços de veure les possibilitats que té a llarg plaç i nosaltres els intentem explicar, perquè el que es pretén que poc a poc vagin prendre consciència els mateixos pares i alumnes que han d'adquirir autonomia i al final aquest procés de bastida ja no es necessitarà i que podran ajudar a altres companys compartint les seves targetes es convertiran doncs, com diem nosaltres en Productors de targetes.
Els alumens des d'un començament ho veuen com més treball que se'ls fa fer, tots diuen buffff, però si els acompanyem al final de la producció de les seves targetes veuen que el que el fet d'escriure-les i buscar en el text i fer-se preguntes arriben a entendre-ho millor, i es veuen refoçats en la seva autoestima.
Conclusions: HA ESTAT UNA BONA SETMANA!!! tot i que hem tingut un parell de problemes, amb dos alumnes que us comentaré en un altre post d'aquest bloc perquè són negatives i aquest era un post positiu!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada