Cap a on?

Cap a on?
CAP A ON????

dimecres, 11 de novembre del 2015

ELS MEUS OBJECTIUS DEL PRÀCTICUM



Durant el pràcticum tindrem una sèrie d'objectius generals per a tots, però degut a que el meu pràcticum el realitzo en un lloc molt específic he cregut que hauria de tenir uns objectius específics i aquí els teniu:
 
                            http://blocs.xtec.cat/curspdi/files/2014/02/OBJECTIUS-300x166.jpg
  • Donar suport als alumnes de l'Institut  Martí i Franqués en  les sessions d’OASIS i TÈCNIQUES D’ESTUDI, proporcionant-los mètodes, tècniques i recursos per assolir els objectius de les diferents assignatures.
  • Donar suport a les famílies, pares i mares d’alumnes, proporcionar recursos i estratègies per ajudar als seus fills i filles en les tasques escolars així com ajudar-los a entendre i utilitzar l’agenda escolar per facilitar la comunicació casa-escola.
  • Interprentar les diferents necessitats dels alumnes dels alumnes de diferents cursos de l'ESO, orientar-los i guiar-los en el seu procés d’aprenentatge.
  • Transmetre i ensenyar als alumnes diferents tècniques d’estudi, entre elles el Talent Cooppel, per tal de facilitar els seus aprenentatges i per a  que siguin més autònoms.
  • Participar en diferents sessions de tutoria dels diferents alumnes de 3r de l'ESO, presentat-los el el recurs Talent Cooppel.
  • Veure les diferents tasques d’un psicopedagog en l’àmbit socio - comunitari i experimentar-les per tal d’aproximar-me més a la pràctica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada