Cap a on?

Cap a on?
CAP A ON????

dissabte, 7 de novembre del 2015

OBJECTIUS - FUNCIONS DEL PSICOPEDAGOG EN LES MEVES PRÀCTIQUES

A més a més de les funcions bàsiques del psicopedagog/a en l'educació formal (normes d'ensenament de començament de curs). El meu tutor en les pràctiques realitza les següents en els espai que ja he anat comentat en ETE i l'OASIS:
  1. Fa una diagnosi del context i del públic a qui pot anar dirigit el PORT (OASIS - ETE, abans eplicat). Analitza l’entorn i elabora una guia de recursos. També indaga sobre els interessos que mouen als alumnes a voler-se formar. Conèixer els factors que obstaculitzen aquest interés dels alumnes per formar-se.
  1. Planifica la formació dels agents educatius: Analitza les necessitats de formació dels agents educatius per al desenvolupament de les funcions necessàries de les activitats. Elaborar un perfil idoni dels agents dinamitzadors (monitors -projete estada en empresa del centre- practicant de psicopedagogia UOC;..) que intervenen en els diferents espais. Dissenyar un procés formatiu (xerrades) que descriu el joc TALENT COOPPEL i els continguts. I finalment orientar el desenvolupament d’aquests processos formatius i fer-ne l’assessorament i avaluació.
  2. Planificació de les activitats dels diferents espais. Assessorar sobre els espais i el temps. Orientar sobre el tipus d’agrupaments. Proposar estratègies metodològiques. Assessorar sobre els continguts i organitzar-los. Fer un seguiment que garanteixi el bon desenvolupament de les activitats i els resultats en els diferents espais.
  3. Organització i gestió. Assessorar en la presa de decisions sobre aspectes organitzatius i de gestió. Coordinar el treball multidisciplinar dels diferents professionals. Garantir les reunions siguin àgils i eficaces. Facilitar les relacions personals entre les persones implicades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada