Cap a on?

Cap a on?
CAP A ON????

diumenge, 13 de desembre del 2015

PENÚLTIMA SETMANA


Hola bona tarda companys/es!!

Aquesta setmana ha estat poc profitosa ja que entre el pont de la Immaculada i la Constitució només teníem una sessió de practiques a l¡espai ETE i OASIS, i aquest dia no vaig poder anar perquè estava malalta, així que aquesta entrada no estarà relacionada directament amb el que ha succeït a les pràctiques sinó de reflexions que he anant fet al llarg de tot el PRÀCTICUM I , i preparo així el terreny, us activo els vostres coneixements previs  per a la última aportació al blog, però encara hi haurà com a mínim una altra.

Us volia fer cinc cèntims de com é el perfil dels alumnes que venen als espais OASIS (acompanyats de les seves famílies), i a l’ETE (venen ells sols).

El context socioeconòmic  i sociocultural de les famílies que venen a l’espai OASIS; famílies amb un nivell econòmic mitjà baix, en algunes ocasions desestructurades que no saben com cobrir les necessitats dels seus fills respecte a l’organització i planificació de les tasques escolars, o bé, que no tenen temps per dedicar-hi a aquesta tasca. Val a dir que esporàdicament han vingut famílies que no estaven dins d’aquests contexts (per aprendre el joc-recurs), i que l’ Institut on es realitza l’espai les famílies dels alumnes que hi acudeixen són de classe mitja.

Pel que fa als alumnes que venen  (a OASIS i ETE) són alumnes amb dificultats d’aprenentatge que normalment tenen uns resultats acadèmics bastant baixos i un gran nombre de matèries suspeses. A més, alguns d’ells, tenen necessitats educatives especials diagnosticades.


I bé fins aquí puc llegar…., com deia aquella presentadora en aquell concurs televisiu, si voleu saber més sobre les meves reflexions us toca llegir la meva aportació final que esdevindrà en dos o tres aportacions……
http://image.slidesharecdn.com/presentacinecosistemainversor-150715174543-lva1-app6891/95/presentacin-nuestro-ecosistema-inversor-14-638.jpg?cb=1436983180
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada